2013 Sze 29, Kategória: Autó, 3 067 Megtekintés

Használt téli gumi szállítmányok Németországból


Használt téli gumi szállítmányok Németországból

A hideg idő közeledtével lépten-nyomon felhívják figyelmünket arra, hogy mennyire fontos a gumicsere autónkon. Ahhoz, hogy biztonságosan az utakra tudjon gurulni, Ön sem feledkezhet meg erről, hiszen a nyári gumi egészen másként viselkedik a hideg aszfalton, s nem biztosítja azt a tapadást, amire szükség lenne. Természetesen ez csak az egyik hiányosság, melynek viszont a téli társa eleget tesz. Az általános tapasztalat a 7 celsius fok alatti hőmérsékletre javasolja a téli gumit – választ kérdésünkre a Taylorgumi tanácsadója.

Hasonlóképpen nagy szerep jut az aquaplaning elleni védelemnek, a megfelelő vízelvezetésnek, de a lamellák kialakításának, és a bordázat mélységének. S hogy mennyi is az a profilmélység, mely alatt mindenképpen a téli gumi cseréje válik szükségessé? A kritikus 4 mm -t elérve feltétlenül nézzen másik abroncs után!

Használt gumi vásárláson gondolkodva hasznos tudnia, hogy Németországból jó minőségű gumik is érkeznek, meglehetősen olcsón vásárolhatóak meg online, így Ön akár otthona kényelméből kiválaszthatja az elképzeléseinek, és természetesen gépjárművének leginkább megfelelő téli abroncsot. Az internet nyújtotta kényelmet kihasználva igénybe veheti a legtöbb gumi webáruházban megtalálható gumi keresőt, ahol a pontos adatokat megadva lelhet rá arra a termékre, mely biztonságát, és a zökkenőmentes közlekedést szolgálja majd idén télen!

Nem biztos, hogy azokra kell hallgatnia, akik kizárólag az új abroncsot találják megfelelőnek, hiszen ha a kellő profilmélység adott, akár egy használtan vásárolt, jó minőségű gumival is kényelmesen és főleg biztonságosan közlekedhet téli útviszonyok mellett. 


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press