2013 máj 17, Kategória: Otthon, 1 632 Megtekintés

Hang és hőszigetelt ablak – spóroljon a rezsin!


Hang és hőszigetelt ablak – spóroljon a rezsin!

A tavaszi-nyári időszakban sokan döntünk a lakásfelújítás, korszerűsítés mellett, sőt, a jelenlegi ingatlanárakat kihasználva érdemes vásárláson is gondolkodni, még akkor is, ha a nyílászárók cserére szorulnak esetleg. A használt lakások nagy százalékában sajnos elavult, kiöregedett, hőszigetelésében cseppet sem jól bizonyító ablakokkal találkozhatunk.

Mindegy tehát, hogy már meglévő ingatlanunkat szeretnénk korszerűbbé tenni, vagy felújításban gondolkodunk, mielőtt birtokba vesszük az új otthont, a hang és hőszigetelt ablak minden esetben központi jelentőséggel kell, hogy bírjon. Az energiaveszteség nagy része az elégtelen szigetelésből, vagy a régi ablakokból adódik. Ne dobja ki tovább  a pénzét az ablakon, és ahelyett, hogy az utcát fűtené, érdemes beruházni a nyílászárók cseréjébe!

A hang és hőszigetelt ablakok készülhetnek fából, és műanyagból is, és hála a korszerű kialakításnak, mára már ez utóbbi választásával sem kell attól tartanunk, hogy nem szellőzik majd eléggé a lakás, és ezért penészfoltok jelennek meg. Természetesen a megfelelő és rendszeres szellőztetésről nem mondhatunk le, de tény, hogy ha nem engedheti meg magának a fa természetességét, akkor sem kell a minőségről lemondania. 

Válasszon ízlése és pénztárcája szerint, a megfelelő szakembergárda megtalálása után pedig hamarosan élvezheti a hang és hőszigetelt ablak minden előnyét! Hagyja maga mögött az utca zaját, és adja át magát az otthon melegének a zimankós, téli napokon úgy, hogy eközben nem kell majd csillagászati összegeket kifizetnie a fűtésszámlára! 


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press