2013 Júl 01, Kategória: Utazás, 2 041 Megtekintés

Görögországi nyaralás busszal


Görögországi nyaralás busszal

Bár a legtöbben már inkább választják a repülővel történő közlekedést, de ha az árak, vagy egyéb tényezők mellett mégis inkább az autópályák mellett döntene, és az utazási irodák kínálatában válogatva a társasutazásokat választaná, akkor a görögországi nyaralás busszal is kivitelezhető, 19 órán belül.

Tény, hogy minimum egy napot a buszon fog tölteni, de ezalatt alkalma lesz arra is, hogy az útba eső országok földrajzával, tájaival megismerkedjen, és az útba ejtett városokat, falvakat megszemlélje. A modern autóbuszok már minden kényelemmel ellátottak, és a filmnézés kínálta élményről sem kell lemondania majd az éjszakai buszozás ideje alatt. Ha a görögországi nyaralás busszal szervezett, némi kényelmetlenséggel pont emiatt biztosan számolnia kell majd, de vannak, akik számára ez még így is szimpatikusabb utazási forma.

Mindegy, hogy az északi üdülővárosok mellett teszi le voksát, vagy a délebbre fekvők felfedezését tűzi ki célként, a görög terület nem fog csalódást okozni egyetlen látogatónak sem. A nyarak tikkasztóan melegek, ám a tenger enyhülést hoz a délutánonként élénkebbé váló hullámzásával.

Városnéző séta Thesszalonikiben, a felhőkig nyúló Meteorák kolostorainak megmászása, Athén nevezetességeinek felkeresése, a tengerpart kínálta kikapcsolódási lehetőségek, vagy egy jó görög étterem meglátogatása – mindegy, mi lesz a program, a görögországi nyaralás busszal is remek választásnak bizonyul minden korosztály számára idén is.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press