2013 Júl 05, Kategória: Tech, 2 432 Megtekintés

Fujitsu klíma: profi szervíz és tíz év garancia


Nem csoda, hogy a japán cég vevőinek száma folyamatosan emelkedik, hiszen a Fujitsu klíma számtalan előnnyel jár. A vállalat termékei igen megbízhatóak. Mivel tíz éves garancia jár a klímákhoz, ezért nem kell aggódnunk semmilyen esetleges meghibásodás esetén. A Fujitsu klíma szervizhálózata Magyarországon is igen sűrű, így biztosan találhat egy Önhöz közel lévő szervizközpontot.

Rengetegféle Fujitsu klíma van forgalomban, tehát minden ügyfél számára tud a cég megoldást kínálni. A márka honlapján háromféle termékcsaládot láthat a klímákat illetően, de ha nem pont erre van szüksége, akkor lehetőség nyílik arra is, hogy a hővisszanyerős szellőzőkről és a hőszivattyúkról is információkat szerezzen. Minden esetben kalkulátor segíti a megfelelő klímaberendezés kiválasztását.

Szaküzleteikben bármikor azonnal megvásárolhatja a kiválasztott árut, mivel a gyártó állandó raktárkészlettel rendelkezik. A Fujitsu klíma legmodernebb változatai már fűtenek is, így akár a gázfűtést is képesek kiváltani, Ön pedig rengeteg pénzt spórolhat ezzel. Bár a Fujitsu cég (Wikipedia) termékei nem túl olcsók, érdemes az ár-érték arányt is megnéznie a klímavásárlás előtt. Gondja nem lesz vele, igen alacsony a meghibásodási arány és 10 éves a garancia.

Minden Fujitsu klíma beépített szűrőberendezésekkel rendelkezik, tehát fokozottan vigyáz a tulajdonosok egészségére is. Nem kell sokat várnunk a szoba lehűlésére illetve felmelegedésére sem, mivel mindig az adott szobához alkalmazkodva választjuk ki a szakemberekkel közösen a megfelelő teljesítményű klímaberendezést. Próbálja ki a japán csúcstechnológia e termékét! A Fujitsu klíma minden esetben előnyös választás.  A Fujitsu termékeit Magyarországon jelenleg ötvennégy cég forgalmazza.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press