2015 feb 24, Kategória: Konyha, 2 761 Megtekintés

Forskolin – india csalán recept a fölös kilókra


Forskolin – india csalán recept a fölös kilókra

Ismét elbuktál az akaraterőddel és az újra visszatérő éhséggel folytatott harcban? Feltűnt egy új, teljes mértékben természetes étrend-kiegészítő, ami megoldja az elkeserítő túlsúly okozta problémákat.

Mindannyian túl vagyunk már legalább egy fogyókúrás kísérleten, ami sikertelenül végződött. A fiaskónk leggyakoribb oka a rosszul megválasztott diéta (pl.: alacsony kalóriás étrend, amit mindig jojó-effektus követ), mialatt nagyon nehéz betartanunk az előírt étrendet – előbb vagy utóbb megszegjük, és az elért eredmények hamarabb elvesznek, mint hogy örülni tudnánk nekik. Kiderült azonban, hogy a fogyókúra sokkal könnyebb lehet, mint azt korábban gondoltuk – ehhez elegendő élni a megfelelő segítséggel, étrend-kiegészítő formájában.

forskolin.hu

Ez az étrend-kiegészítő a Forskolin, ami egy különleges növény kivonatát tartalmazza – az indiai csalánét. A növény természetes élőhelye India, Thaiföld, Burma és Délkelet-Ázsia egyes területei. A csalánt már régtől használják a keleti gyógyászatban olyan betegségek kezelésére mint a magas vérnyomás, hasfájás, húgyhólyaggyulladás és asztma. Nyugaton azonban egész más okból örvend hatalmas népszerűségnek, ez az egyedülálló fogyasztó tulajdonsága – egészen pontosan az enzimtermelésre gyakorolt hatása, ami a zsírszövet redukcióját eredményezi.

A Forskolin diétás étrend-kiegészítő tartalmazza a legnagyobb mennyiségű indiai csalán kivonatot, a kereskedelmi forgalomban elérhető készítmények között. Ennek köszönhetően több szinten fejti ki hatását – először csökkenti az étvágyat és megfékezi az evési rohamokat, így elkerülhetjük az étkezések közötti nassolást. Jelentős mértékben gyorsítja a zsírégetés folyamatát, miáltal fogyasztó hatása nagyon rövid idő alatt szembetűnővé válik. A Forskolin energiával tölti fel a szervezetet, ezért biztosan lesz erőnk további fizikai aktivitásra. Ezen tulajdonságok összessége biztosítja számunkra a látványos, de ami még fontosabb, hosszú távú eredmény már néhány hét használat után.

Klikkelj ide a FORSKOLIN megrendeléséhez


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press