2019 dec 22, Kategória: Otthon, 1 236 Megtekintés

Ezért is fontos egy ablakprofil hőszigetelése


veka.hu weboldal szerint a többkamrás technikát alkalmazó ablakokkal nem csak a fűtési költségeket lehet csökkenteni, hanem a CO2 kibocsátást is. A Veka ablakok egyedi darabok, amelyek speciális igényeket is képesek kielégíteni. A nyílászárók mindig az adott épület jellegét figyelembe véve válaszhatók ki és rendelhetők meg színre és méretre. A keretek, a szárnyak és a különféle kiegészítő elemek is szabadok választhatók, variálhatók. A nyílászárókat tekintve csak a fantáziánk szabhat határt hiszen színes és karakteres kiegészítők, különféle osztók és formák közül válogathatunk. A nyílászáró lehet íves, keskeny vagy akár csúcsos is. A vásárlók egyedi stílusát is figyelembe tudják venni a gyártás során.

A Veka profilok alacsony hőátbocsátási értékeket tudnak biztosítani, ezáltal az otthonok energia és költségcsökkentése sokkal egyszerűbben megoldható. A fűtési energia spórolásával a fűtési költségek is csökkenő tendenciát fognak mutatni, így egy otthon havi rezsiköltsége is jócskán alacsonyabb lesz a nyílászárók cseréje után. Ezek mellett az otthonunk CO2 kibocsátása is minimálisra csökken. Az otthonokban megtalálható különféle helyiségek hőmérséklet különbsége alacsonyabb szinten tartható, hiszen ezek a modern profilok gondoskodnak a kiváló szigetelésről is. A kellemes atmoszférájú otthon már nem elérhetetlen álom.

A kiváló lakóklíma mellett természetesen az otthonok biztonsága is megoldottá válik a Veka profilokkal. A profilok mindegyike speciális vasalattal, kilincsekkel és üvegekkel készül. A profilok tökéletesen megvédik az otthonokat és ezután már nem kell tartani a betörésektől sem. Az profilok beszerelése után az otthon nyugalma is biztosítottá válik, hiszen a tökéletes hangszigetelésnek hála a lakás csendes lesz és semmilyen külső zaj nem fog beszűrődni. A profilok a legmagasabb zajvédelmi osztályba sorolhatók.A színes ablakok egy ház vagy lakás megjelenésének különleges hangsúlyt adnak, amelyet érdemes kihasználni. Ez különösen vonatkozik azokra az helyzetekre, amikor egy modern otthon kialakításán fáradozunk. A nyílászárók megvásárlása a jövőre nézve is nagyszerű befektetésnek bizonyulhat.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press