2015 aug 14, Kategória: Otthon, 3 867 Megtekintés

Ezekből az elemekből áll össze egy IP kamera szett!


Ezekből az elemekből áll össze egy IP kamera szett!

Szeretné otthonát mindig biztonságban tudni? Fontosnak tartja, hogy értéktárgyai akkor is felügyelet alatt legyenek, ha Ön épp dolgozik, vagy éppen a családdal nyaral?Életterünk, és az évek során összegyűjtött értékek védelme nem csak az anyagiak miatt lényeges, hanem a biztos tudat apropóján is, hogy valóban csak a saját birodalmunk a ház, ahová illetéktelenek biztosan nem tehetik be a lábukat.

Aki már megtapasztalta egy betörés kellemetlenségeit, pontosan tudja, hogy utána egyszerűen nem érezni biztonságban magunkat a korábban sajátunknak vélt közegben. Ennek ellenére gyakran éppen olyan banális dolgokon múlik a védelem, mint a nem megfelelően megválasztott nyílászárók, vagy például a kamera rendszerek hiánya. Nem véletlen teszik le egyre többen a voksukat ez utóbbiak mellett, hiszen a Cameradepo.hu IP kamera adatbázisa szerint akár 16 kamerából álló rendszer is szolgálhatja az otthon kényelmét és biztonságát.

Kültérre és beltérre egyaránt érdemes felszereltetni a biztonsági kamerákat, amelyek akár 85 fokos látószöget, 60 méteres éjszakai látótávolságot, vagy például memóriakártyára történő rögzítési lehetőséget is biztosítanak. Hasonlóképp kiváló jellemzőkkel bírnak a beltérbe ajánlott szettek, melyek beépített mikrofonnal, audio ki-, és bemenettel állnak rendelkezésre. A megbízható asztali rögzítők elérhetőek mobil eszközökről is, ezzel szolgálva a tökéletes biztonságot.

Kamera rendszerek közötti választás alkalmával a forgatható robotkamerák kínálatát is érdemes megismernie, melyek korszerű technológiával valósítják meg a biztonsági feltételeknek való minél tökéletesebb megfelelést. A rendszer kiépítését mindenképpen ajánlott profikra bíznia, akik tisztában vannak azokkal a kritikus pontokkal, melyek szerepet játszanak a rendszer optimális üzemelése érdekében.

Végül, de nem utolsó sorban, ne feledkezzen meg az olyan általános biztonsági szabályokról sem, melyekkel sokat tehet otthona biztonsága érdekében. Ha nyaralni indul, és több napig őrizetlenül lesz az ingatlan, lehetőleg ezt ne posztolja a közösségi oldalakon (Forrás: police.hu), ugyanis a betörők ezt gyakorlatilag “keringőre történő felhívásnak” vélhetik. Törekedjen a minőségi nyílászárók használatára, különösen fontos ez a bejárati ajtó, valamint az annak környékén elhelyezkedő ablakok esetében. Fontos tudnia továbbá azt is, hogy a kamera rendszerrel felszerelt otthonok ritkábban válnak a  betörők célpontjaivá. 


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press