2017 okt 05, Kategória: Otthon, 3 952 Megtekintés

Ezek az ideális franciaágy méretek, mutatjuk!


Ezek az ideális franciaágy méretek, mutatjuk!

A hálószoba otthonunk azon helyisége, ahol a pihenés percein túl nemiségünket is megéljük. A szenvedélyes éjszakák és a nyugodt alvás érdekében tehát korántsem mindegy, hogy milyen ágyat választunk. A franciaágy ma már minden lakás egyik létfontosságú elemének számít, mely kapcsán nagyon fontos, hogy ízlésünknek megfelelő darabra essen a választás. Mindannyian más és más elképzelésekkel rendelkezünk az ideális franciaágyról. Vannak, akik a cserélhető matracos változatot részesítik előnyben, mások a kárpitozott, mutatós fejtámlával rendelkező, prémium kategóriás darabok megszállottjai. Van azonban egy fontos kérdés, mely vásárlás előtt mindenkinél felmerül, ez pedig nem más, mint a méretre vonatkozó információk.

 

Az ideális franciaágy kiválóan alkalmas arra, hogy két személy kényelmesen elférhessen rajta. Kevés kellemetlenebb dolog létezik, mint az, ha az éjszakai nyugalomra nyomja rá bélyegét a túl kicsi fekvőfelület. A tapasztalatok azt mutatják, hogy leginkább a 160X200-as franciaágyak iránt mutatkozik kereslet. Természetesen a méret a kialakítás függvényében változhat is. Amennyiben méretes fejtámla is társul az ágyhoz és a keret plusz méretet követel meg, úgy a 160X220-as, vagy a 180X220-as ágyméret is szóba kerülhet.

 

Amennyiben nem szétszerelhető ágyról van szó, akkor nagyon fontos szem előtt tartani az ingatlan jellegét. Kizárólag olyan franciaágy mellett érdemes letenni a voksot, amelyet gond nélkül be lehet vinni, és egy esetleges lakberendezés változtatás esetén is mozgatható lesz az a lakásban. Természetesen nem feledkezhetünk meg az ágyneműtartóról sem, hiszen az igényes hálószobaképhez hozzátartozik az is, hogy az ágyneműt bármikor eltüntethetjük az ágyneműtartóban. A minőségnek mind az alapanyagok használata, mind a kárpitozás terén kiemelt szerep jut, hiszen ezek mind hozzájárulnak ahhoz, milyen kép fogad bennünket a hálószobában, és mennyire leszünk elégedettek a választott franciaággyal.

 

Fontos megemlíteni, hogy az éjszakai nyugalom nagymértékben múlhat azon, mennyire kényelmes az ágy, megfelel-e a matrac minősége elvárásainknak. A kellő alátámasztás a gerinc, a nyak és tulajdonképpen az egész test számára lényeges. Ha ez hiányzik, akkor még a legesztétikusabb franciaágy sem váltja be a hozzá fűzött reményeket.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press