2017 jún 04, Kategória: Szórakozás, 1 621 Megtekintés

Európában hotelekbe járnak a párok, nálunk lakásra


Európában hotelekbe járnak a párok, nálunk lakásra

Mindannyian ismerjük azt a jelenséget, amikor a hazai szállodákban egy-egy pár csak néhány órára szeretné igénybe venni szobabérlés lehetőségét. Vannak olyan kisebb szállodák, amelyek szemet hunynak a szabályok felett, és megoldhatónak tartják az egy-két órára történő kiadást, de a nagy többségre nem ez a jellemző. Mint sok más esetben, így a párok által igénybe vett szálláshely szolgáltatás kapcsán is merőben eltérő a hazai tendencia az Európában tapasztaltaktól. Míg külföldön a párok hotelek bejárnak, addig nálunk rendszerint inkább lakást bérelnek. Egyre több lehetőséggel találkozni a területen, és ma már egészen igényes apartmanokat bérelhetünk akkor is, ha csak néhány órára lenne szükség arra.

 

Ha szerelmesen összebújva párocskát látunk, akik valóban csak egy-két óra erejéig szeretnének a négy fal között maradni, azonnal arra szoktunk gondolni, hogy valamelyikük vagy akár mindketten tilosban járnak. Nem véletlen az asszociáció, mégis tény, hogy sokan állandó partnerükkel választják a búvóhelyek nyújtotta lehetőségeket. A mindennapokból való kiszakadás és a megszokott körülmények között levő együttlétek helyett ez a fajta megoldás újszerű szenvedélyt képes vinni a kapcsolatokba. Vannak, akik csak egy órára tudnak találkozni napközben, és ezt az együtt töltött időt szeretnék igényes és diszkrét környezetben megélni.

 

A szolgáltatás egyre többet körében népszerű, és ma már nem csak fővárosunkban, de vidéki nagyvárosokban is többféle, színvonalas kis kuckó közül válogathatunk. A megnövekedett keresletre a kínálati oldal egyértelműen válaszolt és így indult a buvohely.com szolgáltatása is, mely napjainkban minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend. Az igényesen felszerelt apartmanok akár több napon keresztüli tartózkodásra is tökéletesen alkalmasnak bizonyulnak. Nem csak a frekventált elhelyezkedés szól mellettük, de ugyanakkor a mégis diszkrét megközelíthetőség is. Senki nem fogja megkérdezni, milyen célból béreljünk az apartmant, de természetesen vannak olyan szabályok, melyeket a higiénia és a jó ízlés érdekében mindenképpen be kell tartani a vendégeknek.

 

Hazánkban nem csak a kínálat eltérő jellege indokolja, hogy a hotelek helyett lakásokat bérelnek a párok akkor, ha ilyen vagy olyan céllal szükségük lenne egy diszkrét helyszínre, hanem bizony az árak eltérő jellege is befolyással van erre. Míg az alap szállodai szobákat gyakran 30 ezer forint környékén vehetnénk igénybe, addig a búvóhelyek ennél jóval olcsóbban kínálják szolgáltatásaikat.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press