2017 Sze 30, Kategória: Egészség, 1 505 Megtekintés

Ennyi időt tud megtakarítani, ha magánrendelésre jár, kiszámoltuk!


Ennyi időt tud megtakarítani, ha magánrendelésre jár, kiszámoltuk!

Magyarországon egyre több a beteg és sajnos egyre kevesebb az orvos. A kórházak, a mentőállomások és gyermekorvosi rendelők is ügyeletet kénytelenek vállalni. A várakozási idők az egyes szakrendeléseken időpontfoglalás mellett is több órát vesznek igénybe. A kisgyerekkel érkezőknek ez igencsak megterhelő, hiszen a gyerekek türelmetlenek. Amíg várakoznak, bizony le kell őket foglalni. A problémát csak úgy lehetne megoldani, ha az egészségügyben dolgozók számát növelnék és bővítenék az eszközállományt. Ezen felül természetesen a bérek rendezése is szükséges, hiszen egyre több orvos hagyja el az országot.

Mi tudhatunk meg az OEP honlapjáról?

Az OEP honlapján le lehet kérdezni, hogy melyik műtétre, milyen hosszú a várakozási idő. Gerincsérvműtéteknél a várakozási idő átlagosan 45 nap, mandula és orrmandula műtétre 50 nap, amely jelenleg Nyugat-Magyarországon a leghosszabb, hiszen itt akár 69 napot is kell várni egy-egy műtétre. Artroszkópos műtétekre általában 87 nap a várakozási idő Magyarországon. Láthatjuk, hogy a magánrendelések ma már szükségesek, főleg azokban a helyzetekben, amikor akár életmentésről is szó lehet. Erre természetesen megoldást kínál az Árvai Barta magánklinika, ahol több területen is várják a betegeket. Fül orr gégészet, gasztroenterológia, kardiológia, ultrahang, bőrgyógyászat, nőgyógyászat, pszichiátria, addiktológia, plasztikai sebészet, neurológia, gyermek háziorvos, gyermekkardiológia, urológia, ELOS lézeres bőrgyógyászat, fogászat, MRI, CT és röntgen is elérhető.

A magánklinika 2008 óta fáradhatatlanul csak a betegekért van, és családi környezetet teremt a gyógyulni szándékozónak. A minden igényt kielégítő személyzet és géppark lehetővé teszi műtétek elvégzését is. A legmodernebb technológiák alkalmazásával, igen rövid várakozási idővel segíti a páciensek gyógyulását. A szakképzett orvosok műtéti háttérrel, kiemelkedő szakmai tudás birtokában várnak mindenkit a magánrendeléseken. Személyre szabott vizsgálatok, kezelések és természetesen a prevenció is megtalálható a klinika kínálatában. Az állami egészségügyben komoly problémák vannak, amelyek kiütköznek a várakozási időknél is. Egy kisgyermek esetében nem mindegy hogy a szükséges műtétre mikor kerül sor. Ugyanez vonatkozik az idősekre és a rákos betegekre is. Sok esetben egy időben elvégzett vizsgálat is nagyon sokat segíthet, sőt még életet is menthet.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press