2013 Júl 15, Kategória: Utazás, 2 135 Megtekintés

Élményfürdők és szállások Magyarországon


Élményfürdők és szállások Magyarországon

Nem csak hazánk gyógyvízi adottságai érdemelnek szót, ha fürdőzésről van szó, hanem azok az aquaparkok is, melyek már szinte az ország minden nagyobb városában jelen vannak, és teljes körű kikapcsolódást biztosítanak az egész család számára. De melyek azok az élményfürdők és szállások, melyek kiemelt színvonallal várják vendégeiket?

Észak-Magyarország különleges természeti értékekkel rendelkezik, és ezeket akkor sem kell nélkülözniük az utazóknak, ha az élményfürdők és szállások kínálatáról van szó. Többek között Miskolctapolca azok közé a városok közé tartozik, melyeket mindenképpen érdemes felkeresni időről-időre. Természetesen az alföldi élményfürdők és szállások is széles kínálattal állnak rendelkezésre, s a gyógyvizes medencékben sem szűkölködő komplexumok fedett és nyitott medencékkel várják a rekreációra vágyókat.

A Balaton környékén éppen úgy szép számmal megtalálhatóak az aquaparkok, mint a Dunántúl egyéb régióiban, s fővárosunk turisztikai kínálatából sem hiányozhat az efféle kikapcsolódási lehetőség. Ha több napra érkezik családjával, barátaival, szinte biztos, hogy talál majd az élményfürdők közelében wellness szállodát, vagy némileg olcsóbb kategóriás szálláshelyet, ahol ráadásul Széchenyi Pihenőkártyával is fizetheti tartózkodását.

Nem szükséges feltétlenül külföldi utazásban gondolkodnia, hiszen Magyarország olyan nevezetességekkel, igényesen kialakított fürdőkomplexumokkal és programokkal várja a pihenésre vágyókat, mely megállja a helyét bármelyik mediterrán ország kínálata mellett. Válassza a wellness szolgáltatásokat, a fenséges magyar ételeket, a csúszdaparkokat és a minőségi szállodákat, s új energiákkal vághat neki a szabadság végeztével a munkának!


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press