2018 feb 15, Kategória: Utazás, 2 056 Megtekintés

Egyáltalán nem bonyolult az ESTA regisztráció


Sok magyar álmodozik arról, hogy egyszer meglátogatja az USA-t, jobban mondva annak a leghíresebb városait, akárcsak New Yorkot, Los Angelest vagy épp Dallast. Ez az álom, ez az utazás az USA-ba az ESTA segítségével valósítható meg. Akik egy kicsit is utánajártak a dolgoknak, bizonyára rájöttek, hogy minden egyes utazónak szüksége lesz erre az engedélyre. Ezt az Amerikai Egyesült Államokba repülő légi járműre való felszállás előtt a VWP keretein belül kell jóváhagyják az illetékesek. Hogyan is oldható meg mindez egyszerűen, a lehető leggyorsabban? Rengetegen annak érdekében, hogy mindent könnyedén lebonyolítsanak, az ESTE rendszer mellett döntenek. Az utazás az USA-ba az ESTA segítségével senkinek sem fog fejtörést, aggodalmakat és problémákat okozni.

Ez lehetővé teszi az érdeklődőknek, határozott személyeknek, hogy online igényeljék és szerezzék meg az elengedhetetlen dokumentumot. Ez a rendszer nem más, mint egy amerikai kormányprogram, amelyet a Belbiztonsági Minisztérium kezel. Ennek a legfőbb célja, hogy az embereket az előtt tudják megvizsgálni az illetéseket, hogy azok engedélyt kapnának az USA-ba történő belépés előtt. Egyesek biztosan tudják már, hogy enélkül elképesztően sok papírmunkával jár bejutni az országba.

Szerencsére az utazás az USA-ba az ESTA segítségével egyszerűvé válhat. Az ESTA regisztráció jelenti az első lépést abban, hogy valaki megkapja az engedélyt. Ez nem egy komplex, bonyolult dolog, és ha a személynek megvannak a szükséges adatai, akkor pár perc alatt ki is tudja tölteni a kérvényt. Amint aztán valaki megkapta az elektronikus utazási engedélyt, már utazhat is Amerikába a Vízummentességi Programnak köszönhetően.

Itt azonban mindenképp meg kell említeni azt a tényt, hogy bár az ESTA regisztráció és az irat beszerzése kötelező, ez nem garantálja, hogy a tulajdonosa a dokumentumnak beléphet az Egyesült Államokba. Az Amerikába való érkezéskor a határon az Amerikai Egyesült Államok Vámügyi és Határvédelmi Hivatalának egyik tisztje fog elvégezni egy rutin ellenőrzést. Ő dönti majd el, hogy valaki valóban beléphet-e az országba. A ESTA regisztráció és a kérvény visszautasítása senkit sem gátol meg abban, hogy a konzulátuson vízumot igényeljen. Természetesen az ESTA regisztráció során az embernek a megadatott adatai az igazságot kell tükrözzék.

Nem szabad elfelejteni, hogy a jóváhagyott elektronikus utazási engedély bármikor, bármilyen okból visszavonható, különösen akkor, ha új személyes körülmények vagy információk befolyásolják az igénylést. Sőt, az állam félrevezető szándékú adatok megadása miatt még vádat is emelhet az ember ellen, hamis tanúzás miatt.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press