2013 dec 06, Kategória: Otthon, 1 722 Megtekintés

Duguláselhárító szakemberek lakóhely szerint csoportosítva


Duguláselhárító szakemberek lakóhely szerint csoportosítva

Nem folyik le a szennyvíz? Használhatatlanok a fürdőszobai szaniterek a dugulás miatt? Annak megfelelően, hogy melyik településen van szükség duguláselhárításra, az interneten keresztül megtalálhatja azt a szakembert, aki nagy gyakorlattal és a szükséges felszerelésekkel érkezik a helyszínre, hogy mihamarabb megoldja a helyzetet. Választáskor figyeljen oda arra, hogy lehetőleg olyan profi mellett döntsön, aki garanciálisan vállalja a duguláselhárítást.

Sajnos tény, hogy attól függetlenül számíthatunk otthonunkban a dugulásra, hogy új, vagy régi építésű-e a ház. Bár a csövek elzsírosodása természetes folyamat (és gyakori ahogy ez a fórum is említi), de a használat során is sokat tehetünk annak érdekében, hogy a lehető legkevesebbszer kelljen elővenni a pumpát, vagy a szakember számát tárcsázni.

A boltok polcain sorakozó duguláselhárító folyadékok remek választásnak bizonyulnak nem csak utólagos “tűzoltás”, de megelőzés alkalmával is. Ügyeljen a mosópor, mosogatószer használatkor a mennyiségekre, a hajszálakat pedig legjobb, ha szűrő segítségével gyűjti össze. A toalettben ne húzza le a higiéniás termékeket, a használt macskaalmot, így elkerülheti az igen kellemetlen dugulást!

Ha a természetes megoldások híve, akkor a méregdrága vegyi anyagok helyett választhatja az ecet-szódabikarbóna párosítást, de a forró vizes átöblítésről se feledkezzen meg!  A bórax, a sütőpor, valamint a trisó is bizonyítottak már a területen, de ha nagy a baj, ne habozzon szakemberhez fordulni! A kamerás cső-, és csatornavizsgálat segítségével meghatározható a dugulás pontos helye, hogy célirányos lehessen a munka.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press