2015 Már 10, Kategória: Szórakozás, 1 604 Megtekintés

Csúszik a GTA 5 megjelenése, előrendelés már leadható!


Csúszik a GTA 5 megjelenése, előrendelés már leadható!

A Rockstar Games játékainak kedvelői számára valószínűleg nem cseng ismeretlenül a San Andreas államban megtalálató Los Santos városa, amely Grand Theft Auto ötödik verziójában is megjelenik- bár kétségtelenül jóval nagyobb játéktérrel kialakítva, mint azt a korábbi játékok esetében megszokhattuk. A többféle platformra kialakított GTA 5 PC-re való típusa ugyan még nem elérhető, de már lehetőség van az előrendelésre. A Konzolvilág már 13 999 forinttól kínálja a népszerű játékot, az áprilisban megjelenő PC-re alkalmas GTA 5 már most előrendelhető, hogy mihamarabb kezedben tarthasd új kedvencedet.

A többszereplős játékok kedvelői ezúttal a GTA esetében is találkozhatnak azzal a lehetőségggel, hogy nem csak egyetlen szereplő bőrébe bújva játszható végig a játék, hanem egészen pontosan három karakter szemszögéből is kipróbálhatjuk a Los Santos területén kínálkozó izgalmakat. Ezen az oldalon betekintést nyerhetsz azokba a  kalandokba, melyekben részed lehet a GTA 5 választásakor. Földön, vízen és levegőben egyaránt próbára teheted képességeidet, és olyan járgányokkal száguldozhatsz, melyek garantálják az adrenalin löketet. Indulj harcolni harci helikopterrel, tankkal, extra kocsikkal, vagy szállj vízre, menekülj BMX nyeregben, válaszd az offroad pályák egyikét! 

A játék rajongóinak körében gyakran merült fel az elmúlt időszakban a kérdés, hogy vajon  elegendő lesz-e az új verzióhoz a PC háttere. A gépigényről és az árakról bővebb információt is találsz, ismerd meg napjaink egyik méltán népszerű Rockstar Games újdonságát! A korábbi verziókhoz hasonlóan, a GTA 5 esetében is részt vehetsz küldetéseken, melyek teljesítése esetén folyamatosan előrébb jutsz majd a játékban. Természetesen arra is lehetőséged van, hogy a játék kínálta egyéb szórakozási formákat is kipróbáld, versenyeken vehess részt, izgalmas autós üldözésen keresztül tedd próbára magad, vagy a bűn útjára lépve élj át olyan kalandokat, amilyenekben a mindennapokban nem lehet részed.

A játék mesterien megálmodott grafikával igyekszik a rajongók kedvében járni, a kissé megcsúszott PC-s megjelenés pedig egyértelműen garanciát jelent arra, hogy a Rockstar Games csapata ezúttal is a maximumot kívánja nyújtani minden GTA megszállottnak. Előrendeléssel az elsők között lehetsz, akik kezükben tarthatják a népszerű játékot.  


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press