2019 dec 29, Kategória: Európa, 1 453 Megtekintés

Csomagküldés Angliába: nem csak a postán intézheted el


Ma már a postán kívül is akadnak csomagküldő megoldások, ha épp Angliába küldenél valamilyen csomagot. A csomagnet oldalán nem csak belföldi hanem külföldi csomagok kézbesítését is megrendelheted. Nagyon sokan élnek Angliában, hiszen többen is kimentek munkavállalási célzattal. Ha családtagunk vagy jóbarátunk tartózkodik külföldön akkor most nagyon egyszerűen postázhatjuk számára az ajándékot vagy éppen a szükséges csomagot. Természetesen a postán is lehet külföldre csomagot feladni, de ott nem megy házhoz a futár a csomagért és még sorban is kell állni.

A csomagnet oldalán roppant egyszerűen akár regisztráció nélkül is el lehet intézni a csomagok feladását. Érdemes azonban kihasználni a regisztráció adta előnyöket, hiszen akkor nyomon lehet követni a csomagot. A felhasználóbarát felület segítségével a csomagfeladás minden lépését online lehet ellenőrizni. Londonba, Manchesterbe és még sok angliai városba lehet megrendelni a csomagok kézbesítését. Ezeket a csomagokat is háztól házig szállítják, így ki sem kell mozdulni otthonodból. A kiindulási ponttól egészen a végcélig nyomon követheted a csomagot, így, ha az valahol elakad azt is nagyon gyorsan észre fogod venni. Itt nincsen zsákbamacska, mindig pontosan tudni fogod merre jár a csomagod.

A csomagfeladási folyamatot a regisztrálással fel lehet gyorsítani, így mindenkinek ezt a módszert javasoljuk. Amennyiben már előre tudod, hogy rendszeresen fogsz ugyan arra a címre csomagot feladni, akkor mindenképpen regisztrálj. A címzettet a rendszer menti és legközelebb nem kell minden adatot újra megadnod. A külföldi rokonoknak vagy barátoknak még soha nem volt ilyen egyszerű a csomagküldés. A TNT, a Dpd, a GLS már várja megrendelésedet. Előtte azonban nézd meg, hogy éppen melyik futárcégnél találsz megfizethetőbb árakat. A csomagkalkulátor oldallal mindent kiszámolhatsz, amennyiben tudod a pontos címet és a csomag adatait. Érdemes a kalkulációt elvégezni, hiszen az is elképzelhető, hogy ha 10 centiméterrel kisebb csomagba helyezed ajándékaidat, akkor sokkal alacsonyabb áron tudod elküldeni Angliába.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press