2013 jan 22, Kategória: Cég, 3 924 Megtekintés

Cégbemutató – Best Machinery Kft: kínai munkagépek és biomassza technológiák


Cégbemutató – Best Machinery Kft: kínai munkagépek és biomassza technológiák

A Best Machinery Kft. elkötelezett híve a már bizonyított kínai technológiáknak. A cég szakemberei a távol-keleti ország gyártóinak termékpalettáján találták meg azokat a gépeket, berendezéseket, amelyek rendkívüli ár-érték arányuknak köszönhetően kiemelkednek versenytársaik közül. A Best Machinery Kft.  kizárólag azokkal a nagyvállalatokkal áll kapcsolatban, melyek európai szintű minőségbiztosítási rendszereik segítségével folyamatosan képesek az élvonalbeli termékgyártásra. A nagyvállalat tulajdonosai évente több alkalommal keresik fel távol-keleti partnereiket, és a gyártók szakemberei is gyakorta utaznak hazánkba a kereskedőház látogatására.

Liugong homlokrakodo

Liugong homlokrakodo

A kínai munkagépek és a biomassza technológiák szakértői

A Best Machinery egyik húzó üzletága a földmunkagép kereskedelem. A kínai LiuGong cég hazai márkaképviseletét látják el. A márka berendezései között kiemelt szerepet tölt be a homlokrakodó típusválaszték. 2011-ben a LiuGong vette át a szegmensben a világpiaci vezető szerepet egy jelentős cégvásárlással, maga mögé utasítva a Komatsut, a Volvot és a Caterpillart is. A gyártó gépei híresen megbízhatóak. Köszönhető mindez a Cummins motoroknak, a Rexroth és Kawasaki hidraulikának, valamint a ZF váltóknak és hidaknak. A LiuGong gyakorlatilag a teljes földmunkagép piacot lefedi kínálatával. A homlokrakodótól kezdve a kotrógépeken, valamint a kotró-rakodókon át a gréderekig, illetve hengerekig kínál berendezéseket.

Liugong targonca

Liugong targonca

Annak sem kell csalódnia, aki targoncát kíván vásárolni. A Best Machinery Kft. a LiuGong teljes targonca kínálatát forgalmazza. Elektromos, dízel és benzin, valamint gázüzemű raktártechnikai eszközöket is kínálnak vásárlóik számára.

A szigetszentmiklósi vállalat egyik új, ám kiemelten hangsúlyos üzletága a biomassza hasznosítási eszközök forgalmazása. Aprítógép kínálatukkal megjelennek a recycling területén is. Egytengelyes, valamint többtengelyes shredderei mellett híresen széles termékkínálattal rendelkeznek a telepített és mobil faaprító berendezések tekintetében is. Ami a brikettáló gépeket illeti, a cég elsősorban az ipari kapacitásban gondolkodó ügyfelek számára kínál megoldást. Az otthoni brikettálás szembe megy a méretgazdaságossági szempontokkal, így erre a piacra jelenleg nem fektet hangsúlyt a Best Machinery. Pelletáló gépek, illetve pelletáló rendszerek tekintetében is a nagyüzemeket, illetve az üzemi létesítmények ellátását tekinti fő feladatának a vállalat.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press