2014 Sze 07, Kategória: Utazás, 2 315 Megtekintés

Bükfürdő, a golfozók paradicsoma


Bükfürdő, a golfozók paradicsoma

Szereti aktívan tölteni szabadidejét, de a fürdőzés jelentette tökéletes kikapcsolódásról sem mondana le? Töltődjön fel Bükfürdőn, melynek fürdőkomplexuma nem véletlen örvend akkora népszerűségnek kicsik és nagyok körében. A golfozóknak kiemelten javasolja a szallaskeres.hu azokat a szálláshelyeket, melyek elérhető áruk mellett a sportolási lehetőséggel is igyekeznek a vendégek kedvében járni.

Bükfürdő egyébként világviszonylatban is elismert fürdőhely, mely hazánk második legnagyobb gyógy-, strand-, és élményfürdőjével kínál télen-nyáron tökéletes kikapcsolódást bármely korosztály részére. A fürdő összesen 32 medencével várja a vendégeket, de akár 150 fő együttes szaunázására is lehetőség nyílik a komplexumon belül.

A golfozás szerelmesei számára a Birdland Golf & Country Club kifejezetten ajánlott, hiszen a gyógyfürdőtől mindössze egy kilométer távolságra elterülő, kimagasló színvonalat biztosító hotel wellness részleggel szolgálja a vendégek kényelmét, akik akár háziállatukat is magukkal vihetik az állatbarát szállodába. Mellette helyezkedik el Európa egyik legszebb, 18-lyukú golfpályája, amely csodás természeti környezetben kínál sportolási lehetőséget.

Ha nem a Birdland Golf & Country Club-ban szeretne megszállni akkor nézze meg a többi szálláshelyet itt: http://szallaskeres.hu/bük-szállás – hiszen magánszállások, vendégházak, kastélyszállók, apartmanok és wellness hotelek széles kínálatából válogathatnak azok, akik számára az elérhető árak legalább olyan fontosak, mint a megbízható minőség és színvonalas szolgáltatások. Használja ki az őszi verőfényes napokat, és töltse szabadidejét igényes környezetben, testi és lelki felüdüléssel!


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press