2018 ápr 11, Kategória: Konyha, 1 682 Megtekintés

Böllér kellékeket, hentes szerszámokat keres?


Nézzen körül széles kínálattal rendelkező Böllérbolt Webáruházban, és válogasson több, mint 1000 termék közül! Pécsen a Vásárcsarnokban személyesen is megtekinthető a termékválaszték. Természetesen, akik jobban szeretnek futáron keresztül rendelni, azoknak ez a lehetőség is adott. A 2002 óta működő vállalkozás igen széles termékkínálattal rendelkezik, így itt mindent megtalálunk, ami csak a böllérkedéshez szükséges. Az alaptermékek mellett számtalan különleges fűszer is megtalálható, amelyek saját készítésű termékek. A hatalmas árukészletet hatalmas raktárban tárolják, így mindenkinek megfelelő mennyiségű alapanyag áll rendelkezésére ahhoz, hogy a legfinomabb ételeket elkészítse.

A sonkahálók, a műbelek és a textilbelek mellett klipszelőfogót is vásárolhatunk. A helyszínen vagy akár e-mail-ben is hasznos tanácsokkal segítik a vásárlókat, így ha valamiben nem vagyunk biztosak, akkor bátran kérdezzünk a szakemberektől. A webshopban a böllérkedéshez szükséges alapvető szerszámok és egyéb kellékek is beszerezhetők. Itt találunk kolbásztöltőket, hurkatöltőket, húsdarálókat és alkatrészeiket, késeket és késélezőket, bordakihúzókat és a hozzájuk illő cserélhető pengéket, csontfűrészeket és csontfűrészhez való lapokat. Még hosszan sorolhatnánk, mi mindent lehet itt megvásárolni. Itt szinte mindent megkapunk, ami a disznóvágáskor csak szükséges lehet.

Egy böllérnek a disznóvágáskor pár alapvető kellékre biztosan szüksége lesz. Ez a csontozó és szúró eszköz, a bontáshoz szükséges szerszámok, az élező, a bárd, a csontfűrész, a bordakiszedő, a klipszelő, a húsdaráló és természetesen a kolbásztöltő sem maradhat el. A tökéletes hurka és kolbász elkészítéséhez válogassunk számtalan fűszer közül, amelyeket mindig frissen megvásárolhatunk. Nem kell attól tartanunk, hogy öreg és régóta raktáron lévő termékeket kapunk, hiszen a vállalkozás hatalmas forgalmat bonyolít le. Magyarország több tájegységéből is itt szerzik be a szükséges kellékeket és termékeket a böllérek. A webshopból rendelve olcsó szállítással juttatják el hozzánk az összes terméket, mégpedig a legrövidebb időn belül, így ha későn jut eszünkbe valami, ami éppen hiányzik a disznóvágáshoz, akkor mindenképpen innen rendeljük meg.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press