2017 Sze 30, Kategória: Autó, 1 837 Megtekintés

BMW tuning? Megmutatjuk, hogyan csináld!


BMW tuning? Megmutatjuk, hogyan csináld!

Extra felszereltségre, egyedi design-ra vágysz? Szeretnéd, ha járgányod minden korábbinál menőbb lenne, és ténylegesen is az utak királyának érezhetnéd magad? A BMW rajongói rendszerint egyetértenek abban, hogy a legtöbbet szeretnék kihozni a négykerekűből. Napjainkban már otthonod kényelmét sem kell elhagynod ahhoz, hogy a legújabb felni garnitúrák vagy a gyárival megegyező minőségű optikai kiegészítők közül válogathass. A Premium Car Design tapasztalatai is azt mutatják, hogy egyre többen teszik le a voksot a tuningoláshoz szükséges kiegészítők mellett, melyeket akár online is be lehet szerezni.

 

De mégis miért olyan fontos sokak számára a tuning, és mely területek érdemelnek különös figyelmet akkor, ha a legmenőbb járgányt tudnád magadénak? A téma kapcsán legtöbbeknek azonnal az optikai tuning jut eszébe, hiszen ki ne szeretné, ha minden ízében vagány, a csajokat is vonzó autóval gurulna az utakra. A BMW optikai tuning elemek között mindenki megtalálhatja azt, amelyik leginkább megfelel ízlésének. A megfelelő lökhárító toldatok, spoilerek segítségével egyedivé varázsolható az autó és kiemelhetőek azok a markáns, férfias jegyek is, melyek miatt oly sokan rajonganak a márkáért.

 

Természetesen nem csak megjelenésében változtathatod, dobhatod fel az autót, hanem teljesítmény kapcsán is. A sokszorosan tesztelt teljesítménynövelő csomagokkal akár harminc százalékos plusz lóerőt nyerhetünk, ráadásul a gépjármű fogyasztását is csökkenthetjük ilyen módon. A tuning BMW-k elképzelhetetlenek olyan rugók és lengéscsillapítók nélkül, melyek aktívan hozzájárulnak a légellenállás, a kanyarodás vagy az egyenesfutás jellemzőinek javításához. A kényelmes vezetési élmény érdekében érdemes olyan egyedileg, kézzel készített kipufogó rendszerek mellett letenni a voksot, amelyek kiválóan teljesítenek nagy tempónál is, és így lehetővé teszik a csendes autózást.

 

Ne feledkezzünk meg a jól megválasztott felniről sem, mely egészen új design-t képes kölcsönözni a járműnek. Az autózás élménye jóval többről szól, mint pusztán egyik pontból eljutni a másikra. Erre érdemes akkor is odafigyelni, ha egyébként prémium kategóriás gépjárművet tudhatsz magadénak. Mindig van mit alakítani egy ilyen járgányon, és ahogyan egyéni elképzeléseid érvényre jutnak, úgy érezheted mindinkább hozzád közel állónak a sokak által kedvelt BMW-t.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press