2018 jún 06, Kategória: Egészség, 1 487 Megtekintés

Bemer alvóprogrammal nyugodtabb éjszakával ajándékozhatod meg magad


Ahogy telnek az évek, mindenki arra vágyik, hogy ugyan olyan jó kondícióban legyen, mint fiatalabb korában. Fizikai, szellemi és lelki tekintetben is. A rizikófaktorokat mindenképpen csökkenteni kell azokon a területeken, amelyek most vezetnek a halálokok között. Ilyen betegség a szív és érrendszeri megbetegedések, a reumatikus problémák és a magas vérnyomás. Sok esetben a mikrokeringés okolható ezekért a betegségekért.

Problémáidnak a fele megoldható egy BEMER féle kiadós alvással, különösen, ha teszel is érte. A mikro keringés és a jó vérkeringés nagyon fontos, hogy egészségünket megőrizzük és a betegségekből mindig felgyógyuljunk. A mikrokeringésben előforduló zavarok miatt az immunrendszer legyengülhet, a fertőzések gyorsabban kialakulnak és a teljesítőképesség is nagyon lecsökken. Mikrokeringésben zavar akkor támad, ha nem megfelelő környezeti hatások érnek bennünket, fontos befolyásolója maga az életkor és az egészségtelen életmód sem a legjobb ebből a szempontból. Manapság ritka az, hogy valaki stressz mentesen éljen és ez is befolyásolja a mikrovérkeringést. A dohányzást, a mozgásszegény életmódot és a nem megfelelő táplálkozást is ide sorolhatjuk.

A BEMER fizikai terápia hatékonyan alkalmazható terápiás céllal. A BEMER terápia támogatja a mikrokeringést és elősegíti a szervezet egészséges működését. A BEMER terápia hat a kis erekben megtalálható erek keringésére. Gyógyszerrel, tornagyakorlatokkal és különleges étkezéssel sem lehet ilyen jó eredményt elérni. Már a 90-es évek vége óta folynak a terápiák, amelyekről összefoglalók is készülnek. Az adatok és a számtalan tapasztalat mára már megerősítette, hogy a Bemer terápia eredményes. A következő betegségek kezelésében, bátran forduljunk a BEMER terápia felé: krónikus anyagcsere zavar, krónikus sebgyógyulási zavar, izomzat- és a csontrendszer krónikus degeneratív betegségei, cukorbetegség miatt kialakult daganatos megbetegedés, krónikus fáradékonyság illetve akut és krónikus fájdalom. Ezeket a készülékeket ma már nagyon praktikusan bérelni is lehet, így akár saját otthonunkban is folyhatnak a terápiák.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press