2014 Júl 27, Kategória: Európa, 2 551 Megtekintés

Az idei nyár a sportoké és versenyeké


Az idei nyár a sportoké és versenyeké

Kis hazánkra figyel ma a világ, hiszen négy keréken és a vízben is izgalmas versenyt ígért ez a nap. A Magyar Nagydíjon a Forma 1 pilótái délután kettőkor startolhattak el az előző napok szabadedzésen begyűjtött tapasztalataikkal és a szombati időmérőn megszerzett pozícióikról. A Hungaroringen hetven körön keresztül próbálkozhattak a csapatok tagjai megszerezni egymás elől az elsőbbséget és közben izgalomban tartani a közönséget.

A Magyar Nagydíj igen látványos, izgalmas és változatos versenyt eredményezett a F1 szerelmeseinek. A futam végén a RedBull istállójának pilótáját, Ricciardo-t ünnepelhette a tömeg győztesként, második helyen a sokáig elől haladó Alonso állhatott a dobogóra, míg a harmadik helyen az egyébként bokszutcából rajtoló Hamilton zárhatta az versenyt.

A Vízilabda Európa-bajnokságban is eldől ma, hogy kik a legjobbak. Nekünk, magyaroknak is van miért izgulnunk, hiszen férfi pólósaink ott vannak a döntőben. Fél kilenckor kezdődő döntőben a Szerbia lesz az ellenfelünk, míg a bronzéremért az olasz és montenegrói csapat küzd meg. Azért már van minek örülni, hiszen a női csapatunk tegnapi nap folyamán bronzérmes lett, miután az olaszokat szoros küzdelemben 10-9 gólaránnyal legyőzte. A nők Eb tornáján első helyen a spanyolok, második helyen pedig a hollandok végeztek.

Igen izgalmas ez az idei nyár tehát azoknak, akik a versenyekért, sportokért rajongnak. Persze mindenki megtalálja a kedvére valót a különböző események közt, legyen az Forma 1 itthon a Hungaroringen, vagy egy vízilabda Európa-bajnokság szintén hazánk rendezésében. A lista pedig még egyáltalán nem ért véget, hiszen autóssportok, tenisz, úszás, és sok foci is szerepel rajta. Van miből válogatni! A lényeg viszont, hogy ma együtt szurkoljunk a férfi pólósoknak!

 


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press