2019 jan 04, Kategória: Autó, 997 Megtekintés

Autós kiegészítőket olcsón is be lehet szerezni


Vannak olyan oldalak, mint például a traffipaxbolt.hu, ahol pénztárcabarát áron is lehet találni különféle autós kiegészítőket. Ülésfűtés, lézerblokkoló, radardetektor, tolatóradar és kamera szettek, csavarhúzókészletek, klíma. Ez mind megtalálható a webáruházban. Most karácsony előtt érdemes körülnézni, ha párunknak, férfi ismerősünknek keresünk ajándékot. Itt biztosan megtaláljuk a tökéletes meglepetést.

Most, hogy beköszöntött a tél igen népszerűek az ülésfűtések, amelyek 14 000 forinttól elérhetők. A karbonszálas ülésfűtés ebben a nagy hidegben igen jó szolgálatot tesz, így ha ajándéknak szánjuk a megajándékozott biztosan örülni fog neki. A hideg téli séták után beülni egy olyan autóba, amelyben finom meleg még az ülés is, igazán felemelő érzés. Szinte a luxusautók kényelmét nyújtja. A KIYO ülésfűtés család teljes kínálata elérhető a webshopban. A hőmérsékletszabályozó a minimumot és a maximumot figyeli, azaz ha eléri a hőfok a minimumot, akkor bekapcsol az ülésfűtés, ha pedig eléri a maximumot, akkor kikapcsol. Ameddig újra el nem éri a minimumot addig a fűtés nem kapcsol be újra. Három fokozatban állítható high-off-low. A gépjárművek középkonzolába lehet beszerelni a kapcsolót, vagy a gyári üres kapcsolóhelyekre, esetleg a váltókar környékére. Sokan a B oszlop műanyag borításába szerelik be a kapcsolót.

Amennyiben komolyabb ajándékot keresünk, úgy a KIYO Ultimate komplett traffipax detektor készletet ajánljuk. lézerjelző 4 szenzorral, radardetektor, GPS rendszer és egyéb kiegészítők képezik az egyedi csomagot. Nincsen férfiember a földön, aki ennek ellen tudna állni. A Traffipaxboltban az országban egyedülálló módon 3 év garanciát is adnak a termékre, így biztosak lehetünk abban, hogy tökéletes minőségű terméket vásárolunk meg. A komplett traffipaxvédelem megtalálható a csomagban. A mobilos, a radaros valamint a lézeres traffipaxokat is ki tudja szűrni, vagy az átlagsebességmérő pontok helyét. Bárhol is járjon a forgalomban, mindig tudni fogja, hogy hol számíthat sebességmérésre. A csomag egyes elemei természetesen külön-külön is megvásárolhatók, de így csomagban sokkal kedvezőbb az ára.

 


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press