2020 jan 28, Kategória: Konyha, 1 466 Megtekintés

Amikor a napi reggelidet gyümölcspréssel csinálod


Máris jobban telnek a mindennapok, ha egy ilyen géppel dobsz magadnak össze egy egészséges reggelit. A Hurom Slow gyümölcscentrifuga segítségével egészséges és finom gyümölcslevet készíthetünk. A stílusos kis készülékkel öröm a munka. A gyümölcsprés nagy teljesítményű, gazdaságos és praktikus. A készülék szó szerint megrágja a gyümölcsöt, ezáltal a legjobb minőségű juice elkészítésére alkalmas. A készülék hideg sajtolási technológiával működik. A gyümölcsfacsarók nagyon ízletes gyümölcsleveket tudnak készíteni.

A hideg sajtolási technológia lényege, hogy a gyümölcsfacsaró csigája a belerakott összetevőket percenként 70 fordulattal préseli össze és így a lassú facsarás eredménye lesz a tápanyagveszteség nélküli gyümölcslé. Amennyiben a Basic sorozat egyik facsaróját választjuk, úgy annak tartálya 350 ml-es. A műanyag tartály tartós és biztonságos. A gazdaságos facsaró gép kompakt dizájnnal bír, így a tárolása is sokkal könnyebb. Némely facsaró egy tartály fedőt is tartalmaz. A gépben elhelyezett finom szűrő segítségével történik meg a folyadék és a szilárd anyagok szétválasztása. Ezzel a készülékkel tökéletesen pépmentes gyümölcslevet lehet készíteni. A rozsdamentes acélból készült tartály és a PEI műanyag szűrő tervezése során odafigyeltek arra is, hogy a nagy nyomásnak ellenálljanak.

A gyümölcslé összekeveredését a két szűrő biztosítja. A szűrőn és a tartályon keresztül a gyümölcslé nem tud kifolyni a gépből, így az teljes egészében elfogyasztható. Ha a kifolyónyílás fedőjét is használjuk a gépen, akkor az összetevőket még alaposabban össze lehet keverni. A gazdagabb íz és az egyenletes textúra ilyen könnyedén elérhető ezzel a gyümölcsfacsaróval. A fedő segítségével sokkal könnyebb az elkészült gyümölcslevet a poharakba önteni. Így egészen biztos, hogy egy csepp sem fog mellé folyni. A gyümölcscentrifugát használat után egyszerűen vízzel át kell öblíteni és máris eltehető, hogy a következő alkalommal is gond nélkül elkészíthessük a finom egészséges gyümölcslevet. A gyümölcsprést megfizethető áron vásárolhatjuk meg a topjuicers webáruházában.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press