2014 nov 16, Kategória: Szépség, 2 410 Megtekintés

A szép haj titka: egészséges fejbőr


A szép haj titka: egészséges fejbőr

Ha nincs, akkor hiányzik, ha van, akkor ezer gond van vele. Ilyen a haj. Akinek dús, az kevesebbet szeretne, akinek vékony szálú és ettől lelapuló, azért küzd napról napra, hogy dúsabb hatást érjen el. A göndör és hullámos hajjal megáldottak a sima hajúakat irigylik, sokan minden reggel “vasalással” vágnak neki a napnak.

Mások meg fejüket fogva értetlenkednek, hogy mi a vonzó a szögegyenes hajban, hiszen a természetes göndörségnél, hullámoknál nincs szebb. Ők azok, akik különböző módszerekkel azon vannak, hogy minél csodásabb fürtöket varázsoljanak maguknak, ha kell, még a hajcsavarókkal való együtt alvástól, meg az órákig tartó hullámosítástól sem riadnak vissza.

Az emberi elégedetlenségnek, főleg a nők esetében a haj kifogyhatatlan forrása. Azonban annál, hogy kit milyen hajjal áldott meg az ég sokkal fontosabb, hogy ez a hajszerkezet mennyire egészséges. A haj egészsége pedig nem ott kezdődik, hogy mennyire dús, göndör, egyenes a hajkorona, hanem a gyökerektől indul ki. Sokan a hajápolás, az általuk megálmodott haj elérése közben elfeledkeznek arról, hogy egészséges fejbőr nélkül nincs szép haj. Éppen ezért fontos tudni, hogy milyen a fejbőr típusa és állapota, mielőtt bármilyen hajápolásba belevágnánk.

A fejbőrünk igen érzékennyé tud válni, ha védőköpenyét elveszíti. Ilyenkor kiszáradhat, viszketni kezd és semmi sem menti meg a korpásodástól. Természetesen nem kell, hogy a fejbőr állapota eljusson ebbe a szakaszba ahhoz, hogy ápolására figyelmet fordítsunk. Mindenki számára ajánlott a fejbőr egészségére külön gondot fordítani. Számos hatékony fejbőrápoló termék kapható napjainkban, melyek használatával a fejbőr újra megtelik nedvességgel, visszanyerve egészségét pedig maga a haj is ellenállóbb lesz, sőt csodálatosan fényes és selymes tapintású.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press