2017 jún 10, Kategória: Otthon, 1 602 Megtekintés

A mosógépcsere pályázat 2017 beadási határideje és feltételei


A mosógépcsere pályázat 2017 beadási határideje és feltételei

Minden háztartásban vannak olyan készülékek, melyek nélkülözhetetlennek bizonyulnak. Napjainkban igen nehezen tudnánk elképzelni a házimunkát hűtő, vagy például mosógép nélkül. Az elavult, forgótárcsás gépek ideje már régen lejárt, hiszen manapság elérhető áron juthatunk hozzá kiváló minőségű automata mosógépekhez. Ráadásul az Otthon Melege Program keretein belül akár a vételár felét is megkaphatjuk támogatásként az új készülék vásárlásához. Legyen szó akár mosógépről, akár hűtőről, a nagygép energiaosztályától függően maximum 25, 40 vagy 45 ezer forintos vissza nem térítendő támogatásban részesülhetünk.

 

A mosógépcsere pályázatra támogatási kérelmeket magyarországi lakóhellyel és magyar adóazonosító jellel rendelkező természetes személyek nyújthatnak be augusztus 7. és 28 között. Az ügyfélkapus regisztráció nélkülözhetetlen, és a pályázati portálon, elektronikus úton beadható jelentkezésekre az időpontok régiónként nyílnak meg. Érdemes tisztában lenni azzal, hogy személyenként és lakásonként maximum egy háztartási nagygép esetében lehet a támogatásra pályázni, és az sem mindegy, hogy hol vásároljuk meg a készüléket. A pályázati portálon elérhető azoknak a regisztrált kereskedőknek a listája, amelyek által forgalmazott készülékekre igényelhető a támogatás.

 

A cél nem más, mint a háztartások energiafelhasználásának csökkentése, és így a családok támogatása. Természetesen nem mehetünk el a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés kérdése mellett sem, hiszen az energiafelhasználás minimalizálásával egyidejűleg ezek a globális célkitűzések is fókuszba kerülnek. Amennyiben nem teljesülnek a megkívánt feltételek, akkor érdemes venni egy régi, használt gépet és megjavíttatni. Persze korántsem mindegy, hogy milyen szakemberre bízzuk a feladatot. A már tapasztalattal rendelkező, megbízható profik biztosan olyan munkát adnak majd ki a kezükből, amely időtálló minőséget képvisel.

 

Vannak olyan tipikus hibák, melyek rendszerint elő szoktak fordulni a mosógépekkel kapcsolatban. Tipikusan ilyen az a helyzet, amikor mosás közben áll meg a készülék, és tulajdonképpen nem reagál semmire. Nem kevesebb bosszúsággal jár az sem, ha ugyan kap áramot a mosógép, de mégsem indul el a választani kívánt program. A hibajelző lámpák villogása esetén is mindenképpen ajánlott szakembert hívni a javítás feladataira, hiszen ő tapasztalatánál fogva már azonnal tudni fogja, hol keresendő a probléma.

 

 

 


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press