2015 feb 22, Kategória: Autó, 2 543 Megtekintés

A következő hónaptól kerül gyártásba a Hyundai új kisteherautója


A következő hónaptól kerül gyártásba a Hyundai új kisteherautója

2014 őszén a hannoveri IAA munkagépekkel foglalkozó kiállításon mutatták be a Hyundai új haszongépjárművét. A cég kifejezett célja ezzel a modellel, hogy meghódítsa az európai kishaszon-gépjármű piacot. Első körben a rövid tengelytávval rendelkező kisteherautók kerülnek gyártásba, de ezeket széles skálán mozgó felépítménnyel vehetik meg a beruházók.

A típus gyártását a Karsan Otomotiv vállalat végzi. 2022-ig minden évben kétszázezer H350 típusú kisteherautót és kisbuszt fognak előállítani. A futószalagról leguruló gépjárművek kétféle kiszerelésben kerülnek a piacra: egy százötven és egy százhetven lóerős fajta készül. Kiegészítők terén sem állnak rosszul az új Hyundai-ok: biztonságot szolgáló vészfékasszisztens, borulásgátló rendszer és sávelhagyás-figyelmeztető szoftver segíti a közlekedést.

Természetesen az új modellekben már alaptartozék az elektromos ablakemelő, az esőérzékelő ablaktörlőt irányító rendszer, az automata fényszóró, a hűtött kesztyűtartó, a beépített GPS és a tempomat. A dél-koreai anyacég tervei szerint az autó piacra kerülése akár már 2015 májusában megtörténhet.

A Hyundai szerint az európai vásárlókör egy ténylegesen végletekig tesztelt autót kap. A cég képviselői elmondták: a próbákat végző személyzet összesen kétmillió kilométert tett meg a finomhangolás során. Emellett különösen nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy különböző időjárási körülmények között is kipróbálják új járművüket: véleményük szerint ugyanolyan jól fog működni a görög nyárban, mint a skandináv decemberben. Az extrém hidegre finnországi és oroszországi körülmények között készítették fel az autókat, ahol folyamatosan fagypont alatt van a hőmérséklet.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press