2013 ápr 18, Kategória: Otthon, 1 772 Megtekintés

A kerti öntözőrendszer előnyei és hátrányai


A kerti öntözőrendszer előnyei és hátrányai

A hőmérő higanyszálának emelkedése, és a tavasz beköszönte arra sarkallnak mindannyiunkat, hogy a kertet is újra birtokba vegyük. Ha nincs ideje vagy energiája arra, hogy a locsolást minden nap Ön végezze el, a kerti öntözőrendszer kitűnő választásnak bizonyul. A kert minden részét optimálisan lefedő rendszer lehetővé teszi, hogy a növények és a gyep mindig pompásan zöldelljenek. Például ilyen öntözőrendszer a kertbe energiatakarékosan, a megfelelő időben működésbe lépve tesz azért, hogy az otthonát övező terület mindig gondozott lehessen.

A munkáját felügyelet nélkül végző kerti öntözőrendszer kiválóan alkalmas akkor is, ha kevés időt tölt otthon, vagy gyakran van úton, de szeretné a hétvégéket hazaérkezvén ápolt, zöldellő környezetben eltölteni.

Legyen szó családi összejövetelekről, kerti grillezésről, a kert központi szerepet tölt be a tavasztól őszig terjedő időszakban. A tó és a virágágyások, valamint a gyep kialakítása mellett ne feledkezzen meg azok megfelelő mennyiségű vízzel való ellátásáról sem! Az energiatakarékossági szempontok mellett a ráfordított idő mennyisége is fontosnak bizonyulnak, amikor öntözésről van szó.

A kerti öntözőrendszer akár kútról is üzemeltethető, így költségein is spórolhat. A rejtett kialakításnak köszönhetően észrevétlen marad a kert minden szegletébe elérő rendszer, de ugyanakkor a rá bízott feladatnak is maximálisan eleget tesz. Válassza a mindig gondozott, csodaszép kertet, és látványával meghálálja majd a gondoskodást!


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press