2014 jún 03, Kategória: Utazás, 2 598 Megtekintés

A Hévízi-tó


A Hévízi-tó

A gyógyfürdők kedvelői számára valószínűleg nem kell bemutatni a Hévízi-tó kínálta lehetőségeket, hiszen hazánk talán legkedveltebb üdülést kínáló komplexuma épült a Balaton környékén megtalálhat gyógytó fölé. A régió a “magyar tenger” közelségének, és az ottani számos programnak köszönhetően egyébként is népszerű, de a gazdag wellness szolgáltatások, és a gyógykezelések csak olyan további pozitívumok, melyek egyértelműen a térség keresettsége mellett szólnak.

A Hévízi-tó az év minden időszakában remek választásnak bizonyul, hiszen akár a környező havas tájat is megcsodálhatja a gyógyvízből. A gyógyulni vágyók számára sokféle kezelés áll rendelkezésre, de ivókúra formájában is tehetnek egészségükért az oda látogatók. Iszappakolás, gyógymasszázsok, súlyfürdő, wellness kezelések, és szervezett mozgásprogramok szolgálják a teljes körű testi-lelki feltöltődést.

A városban levő szállodák rendszeresen meghirdetnek akciós csomagajánlatokat, melyek keretein belül nem csak a szálláshoz juthatnak hozzá kedvezményes áron az érdeklődők, de a fürdő szolgáltatásai közül is igénybe vehetik az ajánlatban foglaltakat.

A Tófürdő látogatása mellett remek éttermek, zalai specialitások, a környező Balaton programjai, sportolási lehetőség a szabadban, a Balaton-felvidék túraútvonalai, vagy éppen a téli Balaton mesés látványa miatt is megéri, hogy e területet válassza szabadidejében. A Hévízi-tó környékén számos vendéglátóhely, hotel és magánszállás is elfogadja a Széchenyi Pihenőkártyát fizetésre, így az alszámlák terhére finanszírozhatja kikapcsolódását az év bármely időszakában.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press