2014 feb 25, Kategória: Egészség, 2 075 Megtekintés

90 napos diéta – súlycsökkenés éhezés nélkül


90 napos diéta – súlycsökkenés éhezés nélkül

A szétválasztó diéták egyik legkedveltebbike a 90 napos diéta, hiszen követése esetén nem kell lemondanunk olyan finomságokról sem, mint a spagetti,  a csokitorta, vagy éppen a pizza. Amiről azonban nem feledkezhetünk meg a három hónap alatt, az az alapanyagok kombinálása. Maga a módszer azon alapul, hogy egyszerre csak egyféle tápanyag kerüljön a gyomorba, mely így azt könnyedén képes megemészteni.

A fehérjenap, a keményítőnap, a szénhidrátnap, és a gyümölcsnap egymást követik ebben a sorrendben, azzal a megkötéssel, hogy hetente egyszer víznapot kell beiktatni a fehérjenap elé. Mivel egyszerre csak egyféle emésztő enzimet termel a gyomor, így ennek megfelelően is kell táplálkoznunk. A rántott hús-burgonyapüré, vagy a pörkölt-nokedli párosítást tehát jobb, ha már most elfelejtik azok, akik a 90 napos diéta mellett döntenének szívesen.

Cserébe azonban fokozatos, és tartós fogyás érhető el, mivel az emésztőrendszer működése gyakorlatilag átalakul. Az étrend nagy előnye, hogy a szervezet a diéta során nem szenved hiányt semmiféle vitaminban, ásványi anyagban, és a mindennapokhoz is elegendő energiát adnak az elfogyasztható ételek.

Ez utóbbi pedig nagyon nem mindegy, hiszen jól tudjuk, hogy egyetlen fogyókúra sem lehet eredményes, ha elhanyagoljuk mellette a testmozgást. A 90 napos diéta energiabevitelének köszönhetően az edzésre is jut majd energia, erőnlétünk pedig nem csökken a kúra ideje alatt sem. Érdemes kipróbálnia, hogy három hónap után végre elégedetten pillanthasson a tükörbe!


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press