2018 jún 06, Kategória: Egészség, 51 Megtekintés

Bemer alvóprogrammal nyugodtabb éjszakával ajándékozhatod meg magad


Ahogy telnek az évek, mindenki arra vágyik, hogy ugyan olyan jó kondícióban legyen, mint fiatalabb korában. Fizikai, szellemi és lelki tekintetben is. A rizikófaktorokat mindenképpen csökkenteni kell azokon a területeken, amelyek most vezetnek a halálokok között. Ilyen betegség a szív és érrendszeri megbetegedések, a reumatikus problémák és a magas vérnyomás. Sok esetben a mikrokeringés okolható ezekért a betegségekért.

Problémáidnak a fele megoldható egy BEMER féle kiadós alvással, különösen, ha teszel is érte. A mikro keringés és a jó vérkeringés nagyon fontos, hogy egészségünket megőrizzük és a betegségekből mindig felgyógyuljunk. A mikrokeringésben előforduló zavarok miatt az immunrendszer legyengülhet, a fertőzések gyorsabban kialakulnak és a teljesítőképesség is nagyon lecsökken. Mikrokeringésben zavar akkor támad, ha nem megfelelő környezeti hatások érnek bennünket, fontos befolyásolója maga az életkor és az egészségtelen életmód sem a legjobb ebből a szempontból. Manapság ritka az, hogy valaki stressz mentesen éljen és ez is befolyásolja a mikrovérkeringést. A dohányzást, a mozgásszegény életmódot és a nem megfelelő táplálkozást is ide sorolhatjuk.

A BEMER fizikai terápia hatékonyan alkalmazható terápiás céllal. A BEMER terápia támogatja a mikrokeringést és elősegíti a szervezet egészséges működését. A BEMER terápia hat a kis erekben megtalálható erek keringésére. Gyógyszerrel, tornagyakorlatokkal és különleges étkezéssel sem lehet ilyen jó eredményt elérni. Már a 90-es évek vége óta folynak a terápiák, amelyekről összefoglalók is készülnek. Az adatok és a számtalan tapasztalat mára már megerősítette, hogy a Bemer terápia eredményes. A következő betegségek kezelésében, bátran forduljunk a BEMER terápia felé: krónikus anyagcsere zavar, krónikus sebgyógyulási zavar, izomzat- és a csontrendszer krónikus degeneratív betegségei, cukorbetegség miatt kialakult daganatos megbetegedés, krónikus fáradékonyság illetve akut és krónikus fájdalom. Ezeket a készülékeket ma már nagyon praktikusan bérelni is lehet, így akár saját otthonunkban is folyhatnak a terápiák.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

http://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press