2013 Júl 19, Kategória: Szórakozás, 4 891 Megtekintés

Xbox 360 slim tulajdonságok és paraméterek


Xbox 360 slim tulajdonságok és paraméterek

Az Xbox 360 Slim-et látva ami egyből szembetűnik, az a megjelenés. Az új készülék ugyanis jelentősen kisebb elődjénél, ám tudásban mindenképpen meghaladja azt. További részletek az Xbox 360 tulajdonságairól itt olvashatóak. Lássunk egy rövid összefoglalót arról, miért is érdemes a készülék mellett dönteniük azoknak, akik nem szívesen mondanának le a márka által képviselt már megszokottan magas minőségéről.

A zongora fekete lakk csillogású festéknek köszönhetően a készülék elegánsabb és design-osabb, mint a korábbi, és jóval kisebb helyen el is fér. Működése során kifejezetten csendesebb, mint elődje, alig  hallani, ha olvassa a lemezt, és a hűtőventilátor is zajmentesebb.

A 250 Gb-os winchester váltotta fel a 120 Gb-osat, valamint érintés érzékeny gombokkal látták el a készüléket. 5 USB csatlakozónak van hely, négynek az Xbox 360 Slim elején, egynek pedig hátul. Talán hátránynak vélhetik sokan, hogy memóriakártya bemenet nem kapott helyet az új Xbox-on, így ha a mentéseket szeretnénk új gépünkre átvinni, azt pendrive segítségével tehetjük meg. Ettől eltekintve azonban minden téren sokkal jobb készüléket kapunk az Xbox új verziójával.

A régi játékok természetesen ugyanúgy használhatóak lesznek az Xbox 360 Slim esetében is, s az biztos, hogy az igényesebb kivitelezés, valamint a csendes működés sokak tetszését elnyeri majd. Az új kis fekete konzolra minden valószínűség szerint megérte várni, hiszen a tesztek szerint jóval megbízhatóbb korábbi társánál.


1 Comments

2013-07-22 12:33

Technikai újítások a játékiparban | magyarországi és európai hírek

[…] Az Xbox 360 Slim kifejezetten igényes kivitelezésűre sikerült, és technikai tudása sem marad el emellett. A játékok terén pedig mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt, s legyen szó akár a látványos fantasy játékokról, a feszült autósversenyekről, vagy éppen az akciójelenetekben nem szűkölködő lövöldözős játékokról, a konzol egyedülálló élményt garantál a játékosok számára. […]

Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press