2014 máj 23, Kategória: Egészség, 2 695 Megtekintés

Szobabicikli vagy futópad? Összehasonlítás itt!


Szobabicikli vagy futópad? Összehasonlítás itt!

Nincs ideje arra, hogy konditerembe járjon, de mindenképpen fontosnak tartja, hogy a rendszeres testmozgást beépítse mindennapjaiba? Számos otthoni felszerelés és fitness gép beszerezhető annak érdekében, hogy időjárástól és elfoglaltságtól függetlenül akár minden nap rá tudjon szánni legalább egy félórát az edzésre. A fitneszszakuzlet.hu szakértője szerint a szobabicikli, a futópad, de például az ellipszis tréner is kiválóan alkalmasak a kardio jellegű mozgásra, mely nem csak állóképességét növeli, de a plusz kilók leadását is elősegíti.

Többféle futópad közül válogathat, amennyiben úgy dönt, hogy otthon végzi a kifejezetten a hasi zsír eltüntetésében is szerepet játszó mozgásformát. Sebesség, futófelület nagyság, választható edzésprogramok, dőlésszög-beállítási lehetőség, vagy helytakarékosság szerint is leteheti voksát egyik vagy másik berendezés mellett, de ne feledje, a lényeg a kitartáson múlik!

A szobabicikli szintén alkalmas az otthoni edzésre, és a vele végzett mozgás kétségtelenül könnyebbnek bizonyulhat, mintha azonnal futással kezdené. Ha kevesebb ideje van a mozgásra, akkor ajánlott inkább nagyobb intenzitású edzést végezni, amihez a futópad alkalmasabbnak bizonyul.

Válassza bármelyik edzést is, eredményeket csak akkor várhat, ha átlépi saját komfortzónáját, és valóban mindent belead a mozgásba. A táplálkozásra való odafigyelés hasonlóképp lényeges, de soha ne feledkezzen meg arról, hogy saját edzettségének megfelelőn kezdje a terhelést, és mindig melegítsen be, elkerülve ezzel a sérüléseket! 


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press