2013 máj 01, Kategória: Otthon, 1 946 Megtekintés

Mi az a biokandalló?


Mi az a biokandalló?

A kandallós fűtés reneszánszát éli, hiszen a lobogó tűz látványa még otthonosabbé és meghittebbé teszi a pihenésre szánt időt. Azok, akik panellakásban, társasházban élnek, eddig kénytelenek voltak lemondani erről az élményről, de a korszerű biokandalló most azok számára is lehetővé teszi a kandallóval történő fűtést, akik nem tudják megvalósítani a bonyolult átépítési munkálatokat. A biokandalló lehet távirányítós is, így kényelmét még teljesebben szolgálja az.

A biokandalló kitűnő választás mindazok számára, akik megvásárlásával nem csak a tűz közelségét szeretnék otthonukba varázsolni, de mutatós, letisztult formavilággal kialakított látványelemre is vágynak. A többféle színben, méretben és formavilágban megalkott biokandalló használatához nem szükséges kémény, és akár falra szerelhető, szabadon álló, vagy például asztali változatban is megvásárolható.

De miért is előnyös a biokandalló használata? Nem keletkezik füst, pernye, valamint nem szárítja a levetőt sem, környezete tiszta marad a hagyományos kandallókkal ellenben. Az alkohol égése során vízgőz és szén-dioxid keletkezik, ezért a szoba oxigén-utánpótlására érdemes odafigyelnie. A bioetanol és bioalkohol égésével keletkező hő teljes egészében otthona melegítésére hasznosul, ez pedig cseppet sem elhanyagolható szempont.

Biokandalló vásárlásával – lakjon bármilyen típusú otthonban is – a kandallós fűtés élményét viheti a négy fal közé anélkül, hogy jelentős átalakításra lenne szükség. A berendezés egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen a tűz melegének természetessége mindannyiunk szívéhez közel áll.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press