2013 Júl 07, Kategória: Otthon, 1 851 Megtekintés

Mennyi egy négyzetméter teraszburkolat ára?


Mennyi egy négyzetméter teraszburkolat ára?

Burkolóanyagok iránt érdeklődik, és szeretné előre megtervezni a felújítás költségeit? Az EcoDeck teraszburkolat ára négyzetméterenként 10-11 ezer forint attól függően, hogy mely színvilág mellett teszi le voksát. A bambuszt is tartalmazó, kiváló minőségű Wpc teraszburkolatok remek választásnak bizonyulnak a kert legtöbb területére, ráadásul akár házilag is könnyedén megoldható lefektetésük.

De melyek azok a részei kertjének, ahol mindenképpen érdemes e típus mellett döntenie? A csúszásgátló felülettel ellátott burkolóanyag nem csak a medence környékén használható sikerrel, hanem a terasz, a lépcsőfeljáró, sőt, a kerti utak, vagy a kialakított tó környékén is jó szolgálatot tesz az alapanyag. Amikor kültéri burkolóanyag választása előtt áll, bizonyára Ön is olyan márka és minőség választását tűzi ki célként, mely hosszú távon szolgálja majd kényelmét, és az időjárás viszontagságainak is ellenáll.

Bizonyára az Ön számára sem elhanyagolható tényező az, hogy milyen kép fogadja, amikor belép a kertkapun. Ahhoz, hogy a természet közelségét, a szín megválasztásával meleg, otthonos, vagy éppen trópusi, egzotikus hangulatot varázsolja a kaputól a bejárati ajtóig vezető szakaszra, érdemes a Wpc teraszburkolat által kínáltakat választania.

Magas minőségével az EcoDeck burkolat már számtalanszor bizonyította, hogy érdemes arra a bizalomra, mellyel a vásárlók fordulnak felé évről-évre egyre nagyobb számban. Lakásfelújítás, a kert kialakítása kapcsán érdemes e jól bevált minőség mellett döntenie. 


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press