2013 Már 22, Kategória: Pénzügy, 3 481 Megtekintés

Gyorskölcsön készpénzben fedezet nélkül


Gyorskölcsön készpénzben fedezet nélkül

Egy gyorskölcsön a tökéletes megoldást jelentheti abban az esetben, amikor azonnal szükség van készpénzre. Az azonnaliság pedig egyértelműen maga után vonja, hogy fedezet nélkül szeretne a pénzszűkében levő ember hitelhez jutni, nem bonyolítva a hiteleljárást lakás, autó beterhelésével.

Gyorskölcsön készpénzben fedezet nélkül itt!

 

A mai hitelkonstrukciók közt vajon van olyan gyorskölcsön, mely nemcsak fedezet nélkül, de készpénzben is hozzáférhető? Nem is lenne rugalmas a hitelrendszer, ha ez a lehetőség hiányozna az amúgy igen széles hitelkonstrukciós skáláról. Sőt, nem elég, hogy gyorsan és egyszerűen, hanem több hitelintézet esetében is megoldható, hogy saját lakásunkban vegyük át a szükséges hitelösszeget készpénzben!

Több bank is lehetővé teszi, hogy akár 100 000 Ft alatti, vagy pár százezres hitelt vegyen fel valaki olyan módon, hogy fedezetként semmi mást nem kínál, csak a mindenkori fizetését, rendszeres havi jövedelmét, vagy akár még azt sem.

Természetesen felár itt is van. Ahogy minden extra elemeket tartalmazó szolgáltatásnak, úgy a fedezet nélküli, készpénzben nyújtott gyorskölcsönnek is megvan a maguk “ára”, mégpedig a nem éppen alacsony mértékű THM összeg. Emiatt akármennyire is azonnal van szükség pénzre, annyit mindig érdemes átgondolni a kölcsön felvétele előtt, hogy a hitelösszeg magas kamat melletti felvétele jó üzlet-e számunkra. Mérlegelni kell, hogy vajon megéri-e a gyorsaság és az egyszerűség azt a magasabb költséget, amit majd havonta a hitelező felé kell megfizetni adósként.


2 Comments

2013-08-05 23:35

ruszo melinda

én mint alul írott Ruszó Melinda szeretném igénybe venni minél hamarabb a kölcsönt ha lehet ne mert nagy szügségem volna rá fizetésem 60 ezer… mivel másfél éve dolgozom és kapom a gyerekekre a családipótlékot 600.000 ft ot szeretnék igénybe veni ha lehetne tiszteletel.. RUSZÓ MELINDA

2013-11-22 14:44

Kocsis Lajos

Minimum 50000-FT re lenne szükségem,külföldi munka vállaláshoz kellene ez a pénz.Ha a limit alsó határa magasab azt is hajlandó vagyok felvenni.

Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press