2012 dec 20, Kategória: Pénzügy, 1 846 Megtekintés

Biztosítási alkuszok online: ajánlatok és cégek összehasonlítása


Biztosítási alkuszok online: ajánlatok és cégek összehasonlítása

Biztosító váltás előtt áll, de egyelőre nem tudja, melyik lehetőség bizonyulna az Ön számára a leginkább megfelelőnek? Nincs ideje az egyes biztosító társaságoknál sorban állni, mégis fontosnak tartja, hogy mielőtt szerződést köt, átlássa a piacon jelen levő ajánlatokat? Még otthona kényelmét sem kell elhagynia, hiszen a kötelező biztosítási alkuszok online tájékozódási lehetőséggel, és egyszerűen használható kalkulátorokkal várják az érdeklődőket.

A netrisk.hu weboldalán 15 biztosító termékeit hasonlíthatja össze, valamint élhet az azonnali szerződéskötés lehetőségével. Érdemes megismernie a több gépjárműre köthető, úgynevezett flotta kalkulátor által összegyűjtött ajánlatokat is, hiszen jelentős kedvezményeket is kaphat ebben az esetben. Személyes igényeinek, és jellemzőinek figyelembevételével ajánlja a site a legkedvezőbb megoldásokat.

Hasonlóan széles körű szolgáltatásokkal várja az érdeklődőket a biztositas.hu, ahol alkalma nyílik arra is, hogy már a jármű átvétele előtt megkösse a kötelezőt, valamint kedvezményes Casco árakkal is várja az oldal látogatóit. A lakásbiztosítás, illetve az utasbiztosítások egyes típusai iránt érdeklődve is minden bizonnyal rátalál majd az Önnek megfelelő ajánlatra a biztositas.hu-n.

A biztositaskotelezo.hu kifejezetten az autósokat várja 14 kötelező, és 12 Casco biztosító ajánlatával. A teljes mértékben ingyenes szolgáltatás segítségével mindenki megtalálhatja azt a lehetőséget a biztosításkötés terén, amely a legolcsóbbnak ígérkezik. A weboldalon a legfrissebb, témába vágó hírek is helyet kaptak, valamint részletes tájékoztatást is találhatnak a kezdő járműtulajdonosok a szerződéskötésről.

Ha a kötelező biztosítás iránti érdeklődése mellett szeretne a lakásbiztosításról,vagy éppen a kisállatok részére köthető biztosításról többet megtudni, akkor az aegondirekt.hu a megfelelő választás az Ön számára. Chat-es, és telefonos elérhetőségek állnak rendelkezésére, ha kérdése lenne bármilyen biztosítási termékkel kapcsolatban, és online kalkulátorok, akciós ajánlatok, valamint a témába vágó friss hírek is várják az oldal látogatóit.

A biztositasok.hu nevéből adódóan is górcső alá veszi a piacon jelen levő egyes biztosítás típusokat, különös figyelemmel a jelenleg is nagy aktualitásnak örvendő kötelező biztosítás, és Casco témakörét. Használja ki az oldal online lehetőségeit, és válassza ki segítségével a leginkább megfelelő ajánlatot!


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press