2012 nov 05, Kategória: Pénzügy, 1 769 Megtekintés

Biztosítás.hu: ismét nyereményjátékok és kedvezmények


Biztosítás.hu: ismét nyereményjátékok és kedvezmények

Eljött a szokásos kötelező biztosítás szezon. Ez minden évben a teljes november hónapot jelenti, amikor az autósok átnézik a meglévő KGFB szerződésüket és döntenek arról hogy biztosítót váltanak-e vagy sem.

Minden biztosító másképp próbálja magához vonzani ilyenkor a az autósok százezreit. Tavaly ilyenkor másfél millió biztosító váltás történt, tehát óriási üzletről beszélünk. A legtöbben online kedvezményekkel kedveskednek ügyfeleiknek vagy olyan konstrukciókkal amiknél összevonják a meglévő egyéb biztosítások a kötelezővel, pl a lakásbiztosítást, vagyonbiztosítást, stb.

A kötelező biztosítási díjak folyamatosan csökkenek, ezért nem minden biztosító száll be az árversenybe és próbálja máshogy magához vonzani az ügyfeleket. Így tesznek az online alkuszok is, próbálnak egyéb, nem pénzbeli nyerményeket kínálni az ügyfeleknek.

A Biztosítás.hu évek óta a piac egyik kiemelkedő szereplője. Ez a biztosításközvető cég már nem csak egy online vállalkozás hanem egy teljesen elfogadott brand ami bőven túllépte az online világ határait.

A Biztosítás.hu csapata idén is nyereményjátékokkal és kuponkódos kedvezményekkel csábítja az ügyfeleit arra hogy náluk kössék meg az autósok megkerülhetetlen biztosítási formáját. Ajánlott alaposan körbenézni a piacon mielőtt bármilyen ajánlatot egyből elfogadna a gépjármű üzembentartója.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press